TEAMWORK

"Alone we can do so little; together we can do so much."

Phil Jackson -

"The strength of the team is each individual member. The strength of each member is the team."

Claudia Luppes

Beige, wit, weinig sfeer en een klein prikbord: de aankleding van ziekenhuiskamers is niet bepaald gezellig. Nu is de reden dat we er komen vaak óók niet gezellig, maar juist daarom zou de omgeving moeten troosten. Mijn moeder bleek in 2016 longkanker te hebben, kort nadat haar broer dezelfde diagnose had gekregen. Toen ze opgenomen was in afwachting van haar operatie, kwam ik elke dag langs. Het was verschrikkelijk om haar na het bezoek achter te laten. Niet alleen omdat ze dan weer alleen zou zijn, maar ook vanwege haar troosteloze ziekenhuiskamer. In plaats van puur en alleen geld in te zamelen en dit te doneren, dacht ik na over een meer concrete manier om te helpen. Na 2 keer geld ingezameld te hebben voor het KWF, wilde ik dit keer iets tastbaars doen. Ik herinnerde me weer de ziekenhuiskamer van mijn moeder. Het kille wit, het sfeerloze beige, dat prikbord waar je maar een paar kaartjes op kwijt kunt. Zodoende ontstond het idee van een nieuwe inrichting voor de afdeling oncologie. Met meer kleur, meer huiselijkheid en minder klinische elementen. Ik ben bezig om deel te nemen aan acht sportevenementen én houd in november ter afsluiting een eigen event. Dit kan ik niet alleen en daarom een mega dank aan de toppers die voor mij klaar staan! 

Team PWR Event

Josefien laat als Online Producer haar creativiteit graag stromen. Ze wordt gelukkig als ze een merk naar een hoger niveau kan tillen. Hiervoor zet zij ook graag PR in om verschillende organisatievragen te laten slagen.
Josefien Kamberg
Public Relations | Pers
Sietske van Lent, ook wel Siets, is oprichter en manager van Events by Siets. Het is een enthousiast Evenementenbureau gericht op hospitality en duurzaamheid. Ze ondersteunt bij de organisatie van het event in november.
Ze schrijft over haar leven met een Post-Traumatische Stress Stoornis. Met Lindsay’s journey wil ze helpen anderen ook hun verhaal te vertellen. Dit jaar brengt ze haar eigen boek uit. Ze ondersteunt het team als tekstschrijver.
Vera van Zomeren
Vera van Zomeren
Designer | Fotograaf
CONTACT ME

Heb je vragen, wil je samenwerken, persberichten sturen of heb je een tip over een nieuwe hotspot? Mail mij dan!