Claudia Luppes

Ik zal mijzelf even kort voorstellen, mijn naam is Claudia Luppes. Op 12 maart 1996 zag ik het levenslicht. Ik heb schat van een vader en  lieve moeder die ik veel te vroeg moet missen, een kanjer van een broer met een super leuke schoonzus!

Op mijn vijfde begon ik met klassiek ballet, bij Balletschool Blanche en op mijn achtste ging ik over op streetdance. Na een jaar streetdance vond ik de paarden leuker dan het dansen. Op mijn negende begon ik met paardrijden. Eerst bij de manege om de basis te leren, later mijn Aviary Photo_130728843371493542eigen verzorgpony. Na 3 jaar kreeg ik mijn eigen pony en niet veel later mijn eigen paard. Eén van de paarden die altijd speciaal voor mij zou blijven is Loris Mercurius Karsten. Ja, een mega lange naam voor een mega groot paard, haha! Karsten was een internationaal springpaard, maar mocht door een blessure niet meer springen. Kars kwam in zijn jongere jaren vrijwel alleen maar in contact met de mens. Hierdoor had hij een eigenwijs, lief en leuk karakter ontwikkeld. Pas na een jaar strijd, begrepen we elkaar. We hebben gestreden in de wedstrijdring en gingen alleen maar voor het beste resultaat. De laatste punten waren binnen om M te mogen starten. Totdat de ziekte van Cushing bij Kars werd geconstateerd. Dit is een goedaardige tumor in de hypofyse van de hersenen. Genezing van deze ziekte is niet mogelijk. We kozen ervoor om Kars lekker van z’n oude dag te laten genieten. Na Kars ben ik gaan trainen met een aantal jonge paarden. Op dit moment heb ik geen paard en kan ik mijn energie kwijt in de sportschool.

Op deze blog wil ik mijn persoonlijke ervaringen met jullie delen. Ik vind het interessant om me te verdiepen in een gezonde levensstijl. Naast artikelen over voeding en training, lees je ook hoe ik om ga met het verlies van mijn moeder. Ik hoop je te kunnen inspireren. #Keepingitreal en #loveyourself 

Education

Communicatie -Hogeschool van Arnhem & Nijmegen

Minor Trainen en coachen binnen organisaties

Stage Flynth Adviseurs en Accountants

Afstudeerstage Start Up Facility Arnhem

Extra

Google Online marketing 

Gladiator Instructeur

Gladiator Bootcamp Instructeur

Functional training and shape 

Samenwerking

Ik sta voor 100% achter deze bedrijven!