“Taking an image, freezing a moment, reveals how rich reality truly is.”

Mud Masters Urban Work-out festival

Hoppa! Ongetraind en met een blessure, maar niks stopt mij om geld op te halen voor een huiselijke inrichting op de oncologie afdeling in Rijnstate. Event 1: DID IT! 

Strong Viking Mud edition

Event 2: Voltooid! Soms is het best lekker om in de modder te ploeteren! Ik kon niet iedere obstacle nemen in verband met mijn blessure, maar de uitdaging ging ik niet uit de weg. De obstacle die ik echt moest overslaan heb ik vervangen door een opdracht die ik kreeg vanuit de stron viking vrijwilligers. OORAH! 

Classico Boretti

I DID IT! Man wat had ik het zwaar! Ongetraind 70 kilometer wegtrappen. Heuvelachtige route en na de eerste kilometers vroeg ik mijzelf af waar ik aan begonnen was. Zeker een jaar niet op de wielrenfiets gezeten en mijn dagelijkse rondje fietsen doe ik op de elektrische fiets. Ik heb flink gedipt, vaak gedacht aan opgeven, veel pijn gehad, maar mezelf ook 10 keer een schop onder mijn hol gegeven. Kom op Clau! Doorzetten! Je weet waarom je dit doet! Als je ziek bent of als een familielid ziek is, dan kun je ook niet opgeven. Het was een prachtige rit en ik fietste zelfs twee keer langs mama. Dat gaf dat laatste beetje kracht. Wat ik hiermee wil zeggen? Geloof in jezelf! Het maakt niet uit hoe je het doet als je het maar doet. 

Gran Fondo Rosa

Gran Fondo Rosa  Soms kun je zelfs je eigen verwachtingen overtreffen. Ik had niet verwacht dat ik de finish zou halen, gezien het vele klimwerk in de route. En als ik de finish dan toch zou halen, dan met heel veel pijn. Niks was minder waar, mede dankzij Stephanie, Marcel, Lizette en Annemieke kwam ik ongeschonden over die finish. Wat was het fijn om wat morele steun onderweg te hebben, maar vooral ook een rem. Als ik deze tour alleen had gefietst, weet ik zeker dat ik mijn pauzes had overgeslagen. Die pauzes die oh zo belangrijk zijn voor mijn herstel. Eigenwijs noemen ze het, maar Potverdorie ik heb het weer geflikt. Nog 4 events te gaan! Grote dank naar @tourrides voor het sponsoren van dit event! 💛

CONTACT ME

Heb je vragen, wil je samenwerken, persberichten sturen of heb je een tip over een nieuwe hotspot? Mail mij dan!