Perfecte billen

Mannen verklappen wat zij de ‘perfecte billen’ vinden…

Hi lieve lezers!

Woehoe tijd voor een nieuw item op de site! Mannen vertellen/ verklappen of onthullen… In dit nieuwe item geven vier mannen hun ongezouten mening, omtrent hippe onderwerpen. Wat vinden mannen nou precies van de ‘’Fitgirls’’? Wat zijn nou de perfecte billen en zijn deze heren ook bezig met hun Bootycheck?  Je gaat het allemaal terugvinden in dit nieuwe item! Heb jij een leuk onderwerp en ben jij benieuwd hoe deze heren erover denken? Laat het achter in de reacties of stuur een mailtje naar info@claudblog.nl! Veel leesplezier!

Even voorstellen!

Ik stel jullie graag voor aan deze 4 knappe fitte mannen!

danny

Ik ben Danny Stevenhaagen, ben 35 jaar oud en kom uit Limburg. Ik ben werkzaam als personal body coach @ personal body plan. Mijn passies zijn fitness, voeding en lifestyle. Jullie kunnen mij volgen op Instagram: personalbody_coach. Ik hoop jullie de komende tijd tips en adviezen mee te geven.


Processed with Snapseed.

Hey mooie mensen, ik ben Nick Reijmerink ook wel bekend als personalbodycoach_nick.2.0. Ik weet het… Een fantastische naam, Ligt ook zo lekker in de mond. Ik ben een 25-jarige, blije vent uit Utrecht, Amsterdam of was het toch Arnhem? De Huizenjacht is real…  Ik ben een zeer gepassioneerde levensgenieter. Even kort gezegd, het leven is fantastisch, en ik doe alles wat ik leuk vind. Je ziet het heel snel als ik iets niet leuk vind, dan heb ik namelijk een porem als een 60-jarige wiskunde juf. Sorry Juf Marijke, het is niets persoonlijks. Ik werk overigens ook als coach bij Personalbodyplan, mocht je mij 6 maanden iedere dag willen spreken. Je kunt mij terugvinden op de website van het bovengenoemde bedrijf.


nando

Mijn naam is Nando Verbaarschot. Ik ben 19 jaar en ik woon in Helmond.
Mijn liefde voor fitness en gezonde voeding is eigenlijk ontstaan, omdat ik mijn levensstijl omgooide. Ik moest veel gewicht verliezen. Inmiddels is dit een dagelijkse routine geworden. Ik vind het heerlijk om bezig te zijn met het verbeteren van mijzelf en mijn lichaam.


niels

Hoi! Mijn naam is Niels en ben 23 jaar. Momenteel woon ik in Utrecht en studeer aan de Hogeschool van Utrecht. Hier studeer ik fysiotherapie waar ik in juni 2017 als het goed is mijn diploma ga halen. Naast de personal trainingsuren hang ik zelf ook zo’n 4 x per week in de gewichten en ben ik erg gek op lekker eten (Soms gezond soms minder gezond). Nadat ik ben gestopt met voetbal heb ik gemerkt, dat wanneer je een mooi lichaam wilt, je er ook wat voor over moet hebben. Ik heb mijn eetgewoonte toen ook dermate aangepast om te bereiken waar ik nu ben. Sinds die tijd heb ik enorm veel complimenten gekregen en krijg ik steeds meer berichtjes met de vraag of ik een voeding- en/of trainingsschema voor hen kan maken. Dit is dus ook iets waar ik mij naast personal training graag mee bezig houd. Mocht je nou een beeld willen hebben bij dit verhaal kijk dan is op @functionalfitniels.


Mannen verklappen wat zij de ‘perfecte billen’ vinden….

Billen, achterwerk, bips, kont, derrière, hoe je ze ook wilt noemen, mannen zijn er simpelweg dol op. Jongens houden ervan, maar wij als dames hebben nog weleens wat probleempjes met ze. We willen ze vol en rond, maar wel graag glad en strak. We kunnen het zo gek niet bedenken. Benieuwd hoe deze mannen erover denken? Lees dan gauw verder!

Laten we dan maar meteen met de deur in huis vallen! Een goed begin is tenslotte het halve werk! Wat zijn in jouw ogen de perfecte billen?

Nick: De meest perfecte billen in mijn ogen? Haha, nu moet ik heel goed mijn best doen om dit zo netjes mogelijk te omschrijven, tenzij ik door het leven wil gaan als Stifler uit American Pie. De meest perfecte billen voor mij zijn meer dan een handje vol, ook al heb ik handmaat kolenschop. Ze vullen een broek op zo’n manier dat je 20 keer moet springen om erin te komen. Ik hoop echt dat mijn zusje en moeder dit niet teruglezen. Ieder heeft zijn persoonlijke voorkeur, dus denk niet dat alle mannen dit leuk vinden.

Danny: In mijn ogen is een perfect bil strak, mooi bol en goed gevuld.

Nando: In mijn ogen zijn mooie ronde billen met wat houvast de perfecte billen. Strakke billen vind ik natuurlijk ook mooi maar ik ben toch echt iemand die ook wel van rondingen houd.

Niels: Perfecte billen zijn hard voor gewerkte billen! En ja.. wat is perfect? Ik hoor klanten vaak zeggen ik wil van die cellulitis af.. Ik vind dat wanneer iemand grote billen van zichzelf heeft en een beetje cellulitis er niks mis mee is, ik bedoel waar zijn broeken anders voor? Dat is toch om die bil mooi in ze geheel te houden (En het volume heb je van jezelf). En nou hoor ik je denken, en op het strand dan? Nou in NL heb je 3 dagen van het jaar mooi weer en op vakantie ken je niemand, daarnaast hoef je echt niet bang te zijn dat wanneer je grote billen hebt dat er een man is die daar op afknapt (wel of geen cellulitis).

Zijn mannen (en daarbij stiekem jij ook) onzeker over hun billen?

Nick: Of mannen onzeker zijn over hun billen? ………… Ik laat even een stilte vallen nu want ik ben een visuele jongen. Stel je dit eens voor: Je ziet een groepje mannen zitten op een feestje en die praten openlijk over hun onzekerheden. En dan als slagroom op de taart gaat het over hun achterwerk-onzekerheden. Ik heb geen idee of mannen onzeker zijn over hun billen… Persoonlijk vind ik dat ik mooie billen heb, maar ik heb nooit diep nagedacht over een leven met een kleine bips.

mannenbillen

Danny: Ook mannen zijn er mee bezig, ik train ze ook wekelijks 🙂 Dit hoort ernatuurlijkook bij.  Dit stukje lichaamsdeel bij de man mag dan ook nietworden overgeslagen.

Nando: Zeker, ik zelf train mijn benen/billen 2 keer per week en ook mannen willen dat hun billen er goed uitzien ook al spreken ze dit eigenlijk nooit uit. Ik vind er niks mis mee om als man zijnde mooie billen te hebben, dit is tenslotte ook een belangrijk zichtbaar deel van je lichaam.

Niels: Heb nog nooit een mannelijke klant gehad die naar mij toe kwam en zei; ik wil echt zo’n dikke vrouwen kont krijgen dus daarom kom ik bij jouw trainen. Dus onzeker wil ik het niet noemen maar als ik voor mezelf spreek, die mooie Diesel broek staat toch net iets mooier als die achterkant gevuld is dan wanneer je een riem om moet en nog steeds de mode van 2001 aan de achterkant uitstraalt toen iedereen je BjornBorg onderbroek moest zien zitten.

Wat maakt voor veel mannen ronde billen zo aantrekkelijk?

Nick: Dit is vrij simpel te omschrijven… Ik ben een groot fan van de sauna, echter zie je daar ook de vrouwen van mijn opa’s leeftijd. Die hebben een beetje een bil in de vorm van twee vuilniszakken die je gevuld naast elkaar ziet staan op zaterdagochtend langs de weg. Maar goed… als ik 75 ben, lijk ik ook op een roadkill, dus liefde voor de oudere dames, jullie hebben onze moeders immers geleerd ons rebelse mannen te kneden tot een hulphondje dat je boodschappen draagt.

quote-nice-butt

Danny: De billen van een dame zijn te vergelijken met een kunstwerk.  Wie ooit in een museum is geweest weet hoe het werkt metkunststukken.Schilderijen worden vaak van een mooie lijst voorzien. Vrouwen, die zich bewust zijn van hun perfecte billen, doen niet anders. Ze trekken het meest mooie lingerie aan die hun achterste nog mooier uit de verf doen komen. Dit maakt het dan ook zo aantrekkelijk.

Nando: Ik vind billen van een vrouw zo aantrekkelijk, omdat het ze vaak uniek maakt. Mooie billen vallen op en trekken de aandacht van anderen. Waarom wij mannen nu specifiek voor billen kiezen, tja dat weet ik ook niet dat zit denk ik gewoon in ons. Wat ik wel weet is dat een vrouw met mooie billen mij toch wel zeker aanspreekt. 

Niels: Even terug in de anatomie en fysiologie… Een reflex die je als kind hebt is dat wanneer er iets in je hand wordt gegeven, of dit nou je moeder haar vinger is of een melkfles, dit houdt je vast. In de loop van je leven verdwijnen verschillende reflexen maar bij mannen lijkt deze reflex in stand gehouden te worden. Haha naast het feit dat die reflex echt aangeboren is bij kinderen is het natuurlijk een flauwe grap MAAR met een kern van waarheid. Iedere man wilt toch iets vast kunnen houden, en daarnaast zoals ik net al zei, een broek is mooier wanneer deze gevuld is.

Train jij ook speciaal je billen?

Nick: Ik train iedere spier in mijn lichaam, laat ik dit voorop stellen. Echter train ik spieren voor de functie die ze hebben en niet voor esthetische doeleinden.

Danny: Ik train mijn billen wel 2 x per week, ik doe dit door middel van de hipthruster.

Nando: Ik train mijn billen zeker 2 x per week, dit doe ik onder andere door squats en geïsoleerde oefeningen.

Niels: Ik weet dat billen veel meer zijn dan uiterlijk en ook een enorm voordeel hebben bij je houding en blessurepreventie dus ik train ze sowieso, maar niet speciaal. Er is eigenlijk geen één groep wat ik speciaal train, ik train alles net zo goed.

Heb jij nog een goede booty work-out?

squat-boven-op-berg

Nick: De Hipthrust en de cable pull trough. Even een sidenote: laat je controleren door een gecertificeerde trainer.

Danny: De glute bridge is een oefening die perfect is om je billen te liften en shapen.

Nando: Een van de oefeningen die ik zelf heel erg belangrijk vind is squats en hip trusts deze oefeningen geven echt vorm aan je billen en laten ze ook goed uitkomen.

Niels: Op een jumpbox zitten, één been strekken (gestrekt houden) en opstaan en gaan zitten (met dat andere been gestrekt). Oftewel pistol squat vanaf een jumpbox. (heerlijke spierpijn oefening)
Op een jumpbox stappen met één been, strekken en andere been in de lucht heffen. Oftewel Step-up. (tip: probeer vanuit je hak kracht te zetten en niet vanuit de swing naar voren), Single-leg lunge, Hip Trust en lunges. Ga deze oefeningen eens op een gewicht pakken waarbij je maximaal 8 hh kan en DM mij dan je spierpijn even haha! Succes.

Wil jij nog iets kwijt aan al die hard trainende booty chicks?

Nick: Ik hou van jullie… Jullie zorgen ervoor dat het straatbeeld veranderd en dat mensen steeds liever naar buiten gaan om naar jullie te kijken. Ook goed voor de vitamine D, maar dat is een ander verhaal.

Danny: Wees geduldig. Progressie heeft nu eenmaal tijd en consistentie nodig. Focus je op de lange termijn. En heb plezier in het trainen.

Nando: Maak je niet al te druk over alleen je billen. Blijf met plezier trainen zorg voor een goede work-out en die billen komen vanzelf. En zeker niet onzeker zijn over rondingen want geloof me dat is zeker iets wat veel mannen aanspreekt.

Niels: Staar je niet teveel blind op ‘speciale oefeningen’. Er zijn oefeningen die inderdaad meer spieractiviteit opwekken tijdens een oefening ( hip trust), maar als jij gewoon de bekende oefeningen doet EN VOLDOENDE EET!!!! Dan komt die dikke booty vanzelf. Want spieropbouw creëer je door meer kcal te eten dan je nodig hebt en voldoende te trainen!  Mocht je nou hulp willen bij het trainen van je dikke billen en ben je stiekem een beetje jaloers op mijn booty mag je me altijd berichten voor hulp. Trainse!

Wat wil jij weten?

Weet jij nou ook een superleuk onderwerp en ben jij benieuwd hoe deze mannen daarover denken? Reageer dan onder dit artikel, op Facebook of stuur een mailtje naar info@claudblog.nl. Wie weet zie jij binnenkort jouw onderwerp wel op de site verschijnen!

Like eventjes mijn Facebook-pagina om op de hoogte te blijven! Direct toegang tot mijn kookvideo’s? Abonneer je dan snel op mijn Youtube-kanaal. Ook vind je mij op Instagram en Twitter!

Liefs Claud!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *