Pindakaas granola

Granola pindakaas – Het receptje dat je niet mag missen!

Dag lieve lezers!

Daar ben ik weer met een heerlijk receptje! Pindakaas granola! Yes, je leest het goed. Door het maken van je eigen granola weet je zeker dat er geen gekke dingen zijn toegevoegd. Wat het extra leuk maakt, is dat het onwijs simpel is. Waarschijnlijk heb je de producten al in huis! Maar Clau, waarom nou weer met pindakaas? Ja, ik praat graag tegen mezelf! Ik leg het je toch even uit.

Sport pindakaas

Ik maak gebruik van niet zomaar een pindakaas, maar pindakaas uit de pindakaas winkel. Volg je het nog? Het is net een lekkere tongbreker zoals ‘Frans zei tegen Frans in het Frans: ‘’Is Frans in het Frans in het Frans Frans?’’ ‘’Nee’’’’, zei Frans tegen Frans in het Frans, ‘’Frans in het Frans is niet Frans, Frans in het Frans is François.’’. Snap je me nog? Nee? Ik ook even niet. Ach goed, ik gebruik dus de pindakaas van De Pindakaaswinkel. Wel te verstaan de Sport pindakaas. Dit is pindakaas met stukjes pinda en plantaardig eiwit, zonder palmolie en zonder toegevoegde suikers. Meer dan 30 gram eiwitten. Zie jij die sixpack al voorbijkomen? Ik wel! Wie is er niet mee groot geworden? De eiwitten in de pindakaas zorgen voor een efficiëntere bloedtoevoer naar de spieren, waardoor de spieropbouw sneller gaat! Hello guns! Daarnaast is pindakaas gewoon lekker, okay?

Aan de slag!

Goed genoeg over de pindakaas, over tot de orde van de dag! Het maken van de pindakaas granola! Wat heb je nodig?

  • 90 gram Havervlokken
  • 90 gram Havermout
  • 60 gram Pindakaas
  • 85 gram honing of Agave siroop
  • Snufje zout
  • 1 theelepeltje Kaneel

Ik gebruik twee kommetjes. Meng in de eerste kom de havervlokken, havermout, kaneel en het snufje zout. Zet dit even opzij en pak de twee kom die magnetron bestendig is. Voeg hierin de pindakaas en honing. Zet die voor ongeveer 40/ 50 seconden in de magnetron. Verwarm de oven voor op 175 graden. Mix de droge ingrediënten samen met de natte ingrediënten. Zorg dat alles goed door elkaar gemengd is! Doe het mengsel in een ovenschaal en zet dit voor 20 – 25 minuten in de oven. Halverwege even mengen. Klaar is jouw zelfgemaakte pindakaas granola. Heerlijk in je kwark met vers fruit of om zo te snoepen!

Wat wil jij weten?

Weet jij nou een superleuk onderwerp en ben jij benieuwd hoe mijn mannen daarover denken? Reageer dan onder dit artikel, op Facebook, Instagram of stuur een mailtje naar info@claudblog.nl. Wie weet zie jij binnenkort jouw onderwerp wel op de site verschijnen!

Like eventjes mijn Facebook-pagina om op de hoogte te blijven! Direct toegang tot mijn kookvideo’s? Abonneer je dan snel op mijn Youtube-kanaal. Ook vind je mij op Instagram en Twitter!

Liefs,

Claud

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *