Snickers 2.0

Snicker bars 2.0 – De crispy bars die je wilt proeven!

Dag lieve lezer,

Wellicht had je het al voorbij zien komen op Instagram: de Snicker 2.0 is geboren! Een heerlijke crispy bar, die verantwoord is om te snoepen! Klik even hier als je het eerste snicker recept hebt gemist! Overal waar ik kom met mijn snicker repen, raken mensen verliefd op de gezonde variant. Snoepen hoeft niet onverantwoord te zijn. De snicker 2.0 maak je zonder dadels en is nog sneller klaar! Binnen 5 minuten tover jij wat lekkers op tafel, in de lunch box, tussendoor of op ieder moment van de dag. Benieuwd naar het recept van de Snicker 2.0? Lees dan gauw verder!

Ben je geen fan van pindakaas, dan raad ik je recept 1 aan! Hierin proef je de pindakaas niet terug, maar kun je wel genieten van een gezonde snicker. Zijn pindakaas en jij net zo één als pindakaas en chocola dat zijn, dan is dit recept helemaal jouw ding! Laten we er vooral niet te veel woorden aan vuil maken. Ik zeg: AAN DE SLAG!

Wat heb je nodig?

  • 225 gram Pindakaas
  • 170 gram Honing
  • 75 gram Gepofte boekweit of gepofte rijst
  • 80 gram Pure chocolade minimaal 70%

That’s it! Vier ingrediënten zijn de pareltjes van deze heerlijke crispy snicker bars! Ik gebruik de sport pindakaas van de pindakaaswinkel! Extra eiwitten, dus extra genieten! Ook bestellen? Klik dan hier.

Aan de slag!

Stap 1: Voeg de pindakaas samen met de honing in een kom. Zet dit voor ongeveer 1 minuut in de magnetron. Stap 2: Meng het pinda-honing goedje samen tot 1 geheel. Stap 3: Voeg de gepofte boekweit of rijst toe en zorg dat overal wat van het pindakaas mengsel komt. Stap 4: Druk het mengsel in een ovenschaal met bakpapier. (Je kunt ieder willekeurige bakvorm gebruiken). Hup de koelkast in en chillen! Of je smelt die overheerlijke chocolade. Yes, ik begin jullie te kennen of misschien stiekem toch mezelf!? Na een halfuurtje is de crispy bar klaar om in minibars gesneden te worden. Stap 5: Doop de crispy bars in de chocolade en laat uitharden op een bakpapiertje.

Rest alleen nog het aanvallen! Bewaar in de koelkast tot het moment van verorberen. Ga jij dit recept ook maken? Tag mij erin of gebruik de #Claudblog. Ik ben erg benieuwd naar wat jullie ervan vinden!

Wat wil jij weten?

Weet jij nou een superleuk onderwerp en ben jij benieuwd hoe mijn mannen daarover denken? Reageer dan onder dit artikel, op Facebook, Instagram of stuur een mailtje naar info@claudialuppes.nl. Wie weet zie jij binnenkort jouw onderwerp wel op de site verschijnen!

Like eventjes mijn Facebook-pagina om op de hoogte te blijven! Direct toegang tot mijn kookvideo’s? Abonneer je dan snel op mijn Youtube-kanaal. Ook vind je mij op Instagram en Twitter!

Liefs,

Claud

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *